– Inredningshjälp –

Vi skapar miljöer
där du trivs.

tyghuset_hth_180216-1156

Rådgivning för privat & offentlig miljö.

Gardiner är roligt men inte alltid så enkelt. Vad passar just ditt hem eller ditt företag? Kanske får du inte till den där känslan du är ute efter? Eller saknar tiden? Vi hjälper till med allt från enstaka detaljer till helhetslösningar.

Vare sig det handlar om måttbeställda gardiner, eller en skräddarsydd komplett inredning innebär ett samarbete med oss fokus på ett helhetskoncept. När möbler, färgsättning och textilier samspelar blir din arbetsplats eller din bostad en plats där du vill spendera din tid. Till vår hjälp har vi egna sömmerskor ett brett kontaktnät av tapetserare, snickare och montörer.

Välkommen att boka ett möte med någon av oss för stora eller små projekt.

tyghuset_hth_180216-1900

Veronica
Svensson

VD & INREDARE

Veronica har lång erfarenhet i inredningsbranschen då främst mot offentlig miljö. Ett brinnande intresse för textil och inredning tog henne 2015 till Tyghuset. Veronica hjälper privatkunder och företag med totallösningar eller att hitta den perfekta gardinen eller inredningsdetaljen. Hon är även den på förtaget som driver vårt instagramkonto.

072-005 55 89
veronica.svensson@tyghuset.se

tyghuset_hth_180216-1692

Lena
Ågren

ÄGARE & INREDARE

Lena startade 1991 Tyghuset i Taberg och blev 2014 årets förtagare i Jönköpings kommun. Lena har bred erfarenhet och högt kunnande när det gäller allt kring textil, både till offentlig och privatmiljö. Att Lena brinner för textil och kvalitet är tydlig för alla som träffar henne. Lena hjälper dig även om du behöver hjälp med ljus och ljuddämpning.

070-371 84 00
lena.agren@tyghuset.se