Designers Guild

Designers Guild startade 1970 av Tricia Guild, där designar och säljer hon fantastiska tyger, tapeter, kuddar, bädd och bad produkter, etc. Tricia Guild arbetar med mycket färger och mönster oftare, ton i ton än med kontraster. Hon gillar att mixa gammalt och nytt för att skapa personlig karaktär och blir inspirerad av inredningsuppdrag och utmaningen i att kombinera färger, mönster och material för att skapa en speciell stil och förändra en miljö. Idag är Tricia Guild en riktig trendguru och vad som är så imponerande med hennes produkter och stylingar är att de inte förändras med trenderna och tiden men ändå alltid är lika ”inne”.

På tyghuset älskar vi Designers Guild och detta varumärke är alltid ett givet inslag i våra butiker. Vi influeras av Tricia i våra stylingar och skyltningar i butiken och liksom Tricia brinner vi för textil, färger och mönster.
I dagsläget finns inte Designers Guild på vår webbshop men du är välkommen in i våra butiker för att inspireras av hennes fantastiska inredningsdetaljer.
Håll utkik här på bloggen för inom kort kommer Tricia Guilds nya bok att lottas ut!

Om du vill se mer av Designers Guilds vackra saker hittar du det här.

Det här inlägget postades i Tapet, Textil och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>